Priprema se otkup svih proizvoda iz Srebrenice

Bez autora
Mar 13 2014

Predstavnici kompanije Klas Sarajevo razgovarali su načelnikom Srebrenice Ćamilom Durakovićem i njegovim saradnicima. Oni su razgovarali o budućoj saradnji s Klasom na području Srebrenice. U narednom periodu Klas planira otkupiti proizvode prerade tjestenina u jednom pogonu koji je će uskoro biti u funkciji. Naš cilj je da se više stotina novih radnih mjesta otvori. Radnicima treba omogućiti nova radna mjesta koji će nešto proizvoditi i živjeti od svoga rada. Lokalne vlasti su spremne da sarađuju sa kampanjom Klas i radujemo se tome, izjavio je Mehmed Avdagić, predsjednik Sindikata PPDIVUT-a. Kampanija Klas će otkupiti sve proizvode u okviru primarne poljoprivredne proizvodnje koji se budu mogli proizvesti na području Srebrenice.

Priprema se otkup svih proizvoda iz SrebrenicePredstavnici kompanije Klas Sarajevo razgovarali su načelnikom Srebrenice Ćamilom Durakovićem i njegovim saradnicima...

Oni su razgovarali o budućoj saradnji s Klasom na području Srebrenice. U narednom periodu Klas planira otkupiti proizvode prerade tjestenina u jednom pogonu koji je će uskoro biti u funkciji.

- Naš cilj je da se više stotina novih radnih mjesta otvori. Radnicima treba omogućiti nova radna mjesta koji će nešto proizvoditi i živjeti od svoga rada. Lokalne vlasti su spremne da sarađuju sa kampanjom Klas i radujemo se tome - izjavio je Mehmed Avdagić, predsjednik Sindikata PPDIVUT-a.

Kampanija Klas će otkupiti sve proizvode u okviru primarne poljoprivredne proizvodnje koji se budu mogli proizvesti na području Srebrenice.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik